Mea culpa

Luaţi de-aici psihoterapie:

Maddame a fost foarte nervoasă în ultimele săptămâni. Fără să taie şi să spânzure, dar cu sentimentul că ar vrea să anuleze definitiv din viaţa ei pe oricine o irită, chiar şi un pic. Periculos sentiment, monşer, pentru că fără oamenii care ne contrazic frumos rămânem cu impresia unei valori proprii total distorsionate.

Ei bine, azi Maddame s-a prins, stând ea aşa cu ochii înfipţi în monitor, care era faza.

Având un sânge foarte rece, subsemnata niciodată nu se stresează. De nimic, mă-nţelegi. Dar când pică vreun stres din senin, de oricare natură ar fi el, devine uşor de iritat. Atât. Fără nervi, fără ţipete, tace mai mult, e atentă mai puţin şi se concentrează asupra câte unei chestii, de obicei aia generatoare de sus-numitul stres.

Iar când ceva sau cineva încearcă să-i distragă atenţia de la factorul generator de stres îi vine să îl trimită la dracu pe cineva sau pe ceva. Ceea ce de obicei (prost obicei?) nu face, pentru că este, nu-i aşa, o doamnă.

De ce spun asta? Pentru că peste o săptămână am un examen important, iar peste două încă unul. Am terminat şcoala de destul timp, deci nu-s de-alea cu restanţă. Nu se face să nu le iau, mă-nţelegi.

Orice reacţie nepotrivită sau post tâmp din partea mea în următoarele două săptămâni intră sub incidenţa factorului de mai sus, drept pentru care vă invit, cu drag, la toleranţă  😛 .

You may also like...

8 Responses

  1. Enki says:

    Faci ACCA? 🙂

    • Maddame says:

      Vinovat 😀 Financial Management si International Reporting Standards. Iar tu esti la EY? Parca imi pare cunoscut IPul…

  2. natty says:

    exact asta vroiam sa intreb si eu – acca?
    si eu am pe 9 si pe10 – p2 si p3 🙁
    bafta!
    ps. am aceleasi simptome de stres dar cred ca motivul e ca nu apuc sa invat deloc desi imi tot propun 🙂

  3. Enki says:

    Ai memorie buna 🙂
    Bafta multa!!

  4. thor says:

    Sa anunti stimata Maddame cind se termina postul la toleranta. Am glumit, spor la examene! Sa ai stres cind o fi sa te gindesti cum o sa topai cu diploma. Doar atunci.

  5. LZ says:

    Chére Madame, reste tranquille, tout vas bien.

  6. sofia says:

    Iti tin pumnii, madamo! Si poti fi oricat de tafnoasa in urmatoarele doua saptamani, eu te iert. 🙂