Scurt, că vine vacanţa

Am ascultat imnul turistic al României. Zice corul ăla care falsează mai rău decât viţica bunicului când o îmbăta Ghina lu’ Mitu Condea, la un moment dat, “playground of the gods”? Că ăla ar fi Ciprul, iar Moga ar demonstra încă odată că plagiatul e mama succesului.

A, dar nu, am gugăluit textul imnului şi zice “taste the flavours of the gods”. Aromele zeilor, carevasăzică. Acum nah, cum se aşteaptă ei să guste turiştii nişte aromă de zeu mioritic, putem numai specula…

În mare, melodia este în tendinţe, subscriu, dar în tendinţele Festivalului de la Mamaia. Zic.

Tot în spirit turistic, subsemnata şi consortul vor petrece 1 mai în cel mai frumos oraş european. Bucureşti.
Neah, glumeam, mergem la Praga, desigur, ceea ce vă doresc şi voo.

You may also like...

5 Responses

 1. sofia says:

  Tot la Praga ar fi trebuit sa merg si eu weekendul asta dar mi-a fost frica de virus si m-am ascuns in casa. Da` poate faci pomana cu o poza, doo.

 2. Mad Dame says:

  Se face, se face. Dar de ce ți-e frică de virus? Au nu știi tu oare că se tratează cu medicamente de gripă obișnuite?

 3. sofia says:

  Ah, frica de virus e varianta oficiala a motivului. Ideea e ca ma simt extenuata si vizita-n Praga suna ca o piatra de moara legata de gat.
  Da` atept poze. Distractie placuta!

 4. Stephanie says:

  Bai, ce e cu democratia asta? Voi lucrati la Stat de aveti liber de 1 Mai? E ziua Muncii… deci, muncim! 🙁

 5. danutchidon says:

  … ma bucur ca vei ajunge in Hrad…iti place poemul simfonic Vltava a lui Bedrich Smetana ? trage o fuga si vezi Karlovy vary, Marianske lazne sau liberec….si nu uita, limba ceha e un a din cele mai faine si melodioase…vezi daca in piata krakoviei mai sta sapca ruseasca …bea becherovka si maninca karlovarska….ahoe