Să ştim tot-tot-tot!!!

Scrie Arhi despre obsesia femeilor (şi a unor bărbaţi) să ştie totul despre partenerul/partenera de viaţă. Şi că dacă i-am da partenerului toate parolele noastre şi acces la intimitatea noastră sau nu.

Oamenii comentează că da, că ba, că intimitatea e importantă sau nu, că femeile tre’ păstrate ignorante sau că trebuie să ştie tot cu reversul că trebuie să dea tot.

Moment pisihologic Maddame.

Ai tu o relaţie frumoasă, totul merge bine, omul de lângă tine te face fericită, te înţelege şi te susţine.Nu îţi declară asta în fiecare zi, dar ştii că pentru el eşti prima în ordinea priorităţilor.Adică ceva de genul

  • Tu
  • Calculator
  • Bere cu prietenii
  • Maşina
  • Pornache şi alte cele

Ce faci tu în aceste condiţii? Ceri acces nelimitat la calculator, bere cu prietenii, maşină, pornache şi alte cele. De ce faci asta? Pentru că vrei să ştii totul despre el. Dar dacă se poate, totul ăla să nu includă ultima căcare, râgâitul de la ora 5 (nesimţitule, cum îţi permiţi, îmi provoci greaţă!), obsesia lui total iraţională de la 15 ani pentru origami, momentul în care îşi repară calculatorul (iar laşi şuruburi şi praf prin toată casa!) sau şosetele puturoase (strânge imediat mizeriile alea!).

De fapt totul ăla include mai ales gagici. Fomei, foste sau potenţiale. Sau anumite detalii intime, pe care dacă nu le împarte cu tine înseamnă automat că te înşeală. Per total, tu vrei să afli de la el chestii pe care când le afli te fac să te îndoieşti de el sau de tine. Adică să fii geloasă şi paranoică.

Şi începi să pui întrebări cât mai detaliate, cu schepsis, pe care omul disperat încearcă să le răspundă corect, pentru că altfel ştie că următoarea porţie de sex va veni a doua zi după paştele cailor. Şi te minte, spune chestii pe care nu le crede 100% dar pe care crede că tu vrei să le auzi.

Deci la ce se reduce toată investigaţia asta? Tu vrei să ştii tot iar el ajunge să te mintă. Pam-pam! Premisele unei relaţii bazate pe “sinceritate totală”.

E clar că urmează recomandarea Maddame: important într-o relaţie e să fii fericit. Dacă scurmi prea mult în căcat, o să te murdăreşti. Şi n-o să-ţi placă.

You may also like...

3 Responses

  1. bigdady says:

    Zici tu ca daca scurmi mai putin in cacat nu te murdaresti?!

  2. Mad Dame says:

    Zici tu să nu scurm deloc? Că eu fiind femeie, fără scurmat deloc nu merge :D. Dar scurm cu măsură.

  3. sofia says:

    “Dacă scurmi prea mult în căcat, o să te murdăreşti. Şi n-o să-ţi placă.”
    Aoleoooo, de unde scos-ai asta? Cum sa fie trecutul partenerului un kk? Dimpotriva, e o comoara, de aia trebuie ingropata si lasata acolo!